Standaard contactloos betalen

Contactloos betalen is veiliger

Omdat tegenwoordig de meeste betalingen worden uitgevoerd met een betaalpas of telefoon is het raadzaam de automaten niet meer te voorzien van een munt,-of biljetbetaalsysteem, al was het alleen maar om inbraak en vernielingen aan de automaat te ontmoedigen. Daarom zijn alle nieuwe Relapak automaten voorzien van contactloos betalen, standaard met het Onyx systeem van het merk NAYAX.

Betalen met munt- of papiergeld is mogelijk maar alleen als extra optie

Enkele voordelen van contactloos betalen ten opzichte van cashbetalingen zijn:

  • Geen geldhandelingen meer.
  • Alle consumenten die niet de beschikking hebben over (het juiste) contant(e) geld kunnen gewoon hun aankopen doen met een kaart of smartphone waardoor geen verkoop gemist wordt.
  • 75% van de storingen aan automaten wordt veroorzaakt door het muntsysteem.
  • Vuil of beschadigd geld, vreemde voorwerpen in de muntgleuf of biljetinvoer, geen wisselgeld enz.
  • De aanschafprijs van de automaat wordt aantrekkelijker.

Binnen afzienbare tijd is contant betalen uit de tijd.

Eenvoudige administratie

Nayax houdt automatisch de verkoopadministratie bij, afgeleid van uw totale verkopen. Er is hiervoor geen aparte boekhouding nodig. Simpeler en efficiënter kan niet

Contactloos betalen
Nayax

Onyx contactloze kaartlezer

Innovatieve kaartlezer & telemetrieapparaat

Met NFC-betalingen en QR-codes

Deze gestroomlijnde contactloze kaartlezer past op elke kleine automaat en geeft uw consument een comfortabele cashless betaalervaring. Terwijl consumenten transacties snel voltooien, hebben operators toegang tot een wereld van operationele voordelen en inzichten, met name een hogere omzet.

De Onyx is meer dan een kaartlezer: het is een apparaat boordevol krachtige mogelijkheden, waaronder contactloze, NFC- en QR-betalingen, telemetrie, marketingtools en machinebeheer op afstand.